Bokningsregler

Asmiroca Kulturarvsupplevelser arrangerar en rad olika evenemang och upplevelser i landskapet. Vi ansvarar för online-bokningar på denna webbplats (book.asmiroca.se).

Dessa regler och villkor gäller mellan Asmiroca Kulturarvsupplevelser och den som står som bokare i bekräftelsen. Avtalet gäller för alla typer av produkter där Asmiroca Kulturarvsupplevelser är arrangör, om inte annat anges.

Priser

Priserna anges i svenska kronor inklusive moms om inte annat anges. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar på grund av pris-och växelkursförändringar bortom vår kontroll efter detta datum.

När är min bokning bindande?

Köpet/bokningen blir bindande så snart den har bekräftats muntligen eller skriftligen av säljaren. Dessa villkor gäller från det ögonblick om du har betalat för hela, delar av eller inget av bokningen.
Om produkterna som bokas med återförsäljare gäller andra boknings-och betalningsvillkor. Se till att kontrollera villkoren.

Vad, när och hur ska jag betala?

Du måste betala priset för arrangemanget senast den dag som anges i villkoren för bokningen. Både via telefon och online betalar du enligt villkoren vid bokningstillfället och endast via PayPal på vår webbplats.

För agenturer och gruppbokningar gäller andra villkor.

Avbokningskostnader

När du bokar med en kombination av olika produktkategorier, är det alltid den svåraste avboknings regel som gäller. Om du vill granska, justera eller avboka din bokning, följ instruktionerna i e-postbekräftelsen. Observera att för byråer, evenemang och grupper finns särskilda villkor.

För att avboka eller ändra en bokning, gäller följande avgifter, om inte annat anges i din bokningsbekräftelse:

– Avbokning och ändringar av evenemang

Observera att vissa rabatter och erbjudanden inte kan ändras eller annulleras. Återbetalningar kommer inte att göras för ”no-show”. Kontrollera din bokningsbekräftelse som du fick vid bokningstillfället för mer information om din bokning och dina bokningsvillkor.

– Återbetalning vid avbokning

– från bokningsdatum fram till 40 dagar före evenemanget: 100% återbetalning.

– från 39 dagar till 21 dagar före evenemanget eller gå: 50% av det totala beloppet, med minst 200 SEK.

– från 20 dagar till 8 dagar före händelse eller promenad: 75% av det totala beloppet

– från 7 dagar till 0 dagar före händelse eller promenad: 100% av det totala beloppet

För agenturer och gruppbokningar gäller andra villkor.

Ändra en reservation

Byte av bokningar i de fall det är möjligt från bokningsvillkor debiteras 100 kr

Klagomål

Klagomål måste snarast presenteras för att Asmiroca Kulturarvsupplevelser.

Ansökan om ersättning ska skickas till Asmiroca Kulturarvsupplevelser skriftligen senast 30 dagar efter evenemanget, kontakta oss här.

Denna hemsida använder cookies - läs mer under integritetspolicy. Avvisa